Aveti o firma ce genereaza venituri si cheltuieli? Vindeti sau achizitionati? Furnizati servicii sau desfasurati activitati de productie? Indiferent de domeniu, toate aceste lucruri trebuie sa se regaseasca intr-o forma structurata sub forma de inregistrari contabile.


Ce inseamna evidenta contabila?

  • Inregistrarea tuturor operatiunilor in documentele primare cu ajutorul documentelor justificative (chitante, facturi, avize, ordine de plata si alte tipuri de documente).
  • Intocmirea notelor contabile.
  • Intocmirea balantelor de verificare.
  • Intocmirea bilanturilor.
  • Inventarierea anuala sau ori de cate ori este nevoie a elementelor patrimoniale.
  • Alte operatiuni specifice.
Cu alte cuvinte, este vorba de operatiunile contabile care permit desfasurarea activitatii in mod legal si valorificarea veniturilor companiei sub forma de venituri licite sau reinvestitii. Pentru o evidenta contabila completa aveti nevoie de serviciile unui contabil sau ale unei firme de contabilitate.

Avantajele TotalContExpert?

Preturile serviciilor noastre sunt influentate strict de volumul de activitate. Astfel, pentru perioade cu volum de activitate mai scazut si cheltuielile cu serviciile de contabilitate se ajusteaza, lucru aproape imposibil de facut atunci cand aveti angajat un contabil intern. Cand activitatea companiei creste, aveti imediat acces la resurse contabile far a fi nevoie sa treceti prin procese complicate de recrutare.

Cu noi aveti acces la o gama intreaga de servicii de contabilitate, de la contabilitate primara la audit financiar. Realizam operatiuni financiar contabile folosind expertiza mai multor specialisti pe diverse ramuri. Practic, puteti avea un departament complet de contabilitate la dispozitia dumneavoastra, platit, insa, doar pentru operatiunile de care aveti nevoie.

Cu noi aveti acces la o gama intreaga de servicii de contabilitate, de la contabilitate primara la audit financiar. Realizam operatiuni financiar contabile folosind expertiza mai multor specialisti pe diverse ramuri. Practic, puteti avea un departament complet de contabilitate la dispozitia dumneavoastra, platit, insa, doar pentru operatiunile de care aveti nevoie.

Aveti mereu siguranta ca activitatea dumneavoastra este desfasurata si reflectata in documentele contabile conform prevederilor legale in vigoare. O parte din personalul nostru este dedicat urmaririi si interpretarii prevederilor legislative noi, care nu sunt deloc putine.

Confidentialitate 100%
Oferim confidentialitatea totala a datelor cu care lucram prin contracte de confidentialitate si prin codul deontologic al profesiei de contabil pe care o respectam.
Pentru servicii de evidenta contabila completa, nu ezitati sa ne contactati.

Contabilitatea este o profesie a cifrelor, a detaliilor, a exactitatii. In acelasi timp, contabilitatea lucreaza cu sute sau mii de documente justificative, cu termene stranse si cu zeci de reguli ce trebuie respectate in fiecare domeniu de activitate.

Toate acestea pot duce la erori umane, de inregistrare a datelor primare si de intocmire a notelor contabile. Ele pot aparea indiferent de cat de sofisticat este programul de contabilitate cu care se lucreaza. Supravegherea contabilitatii este o activitate necesara in orice companie in care resursele de personal contabil sunt limitate. Aproape orice proces contabil presupune actiune si revizuire prin metode specifice si de control a acestor actiuni. Iar acuratetea datelor nu poate fi stabilita de aceeasi persoana care a realizat si introducerea lor primara.

Compania noastra ofera serviciul de supraveghere contabila care presupune verificarea prin mijoace specifice a datelor introduse in sistemele contabile si intocmirea notelor contabile.

Ce aduce in plus expertiza noastra?

  • Moduri corecte de interpretare a unor legi sau norme de legi. Experienta bogata ne-a adus fata in fata cu numeroase situatii si moduri de interpretare a unor legi care lasa loc intepretarilor.
  • Evidentierea unor erori de inregistrare sau intocmirea documentelor contabile. Mai mult decat in orice alta meserie, odata ce ai gresit un lucru este foarte greu sa vezi greseala cu proprii ochi. Putem, astfel, sa venim cu o noua perspectiva si sa detectam erori pe care departamentul dumneavoastra de contabilitate le-ar trece cu vederea indiferent de numarul de revizuiri.
  • Solutii contabile pentru situatii rare sau inedite aparute in activitatea companiei dumneavoastra.
  • O continuitate a modului de lucru atunci cand apar modificari in structura sau componenta departamentului de contabilitate intern.
Serviciul de supraveghere al contabilitatii este recomadat in special companiilor mijlocii care au un volum de activitate suficient de mare, insa care nu au un departament complex de contabilitate care sa cuprinda experti din diferite ramuri ale contabilitatii.

Apelati la serviciile noastre pentru un bilant corect intocmit la sfarsitul anului si pentru a nu avea surprize financiar –contabile in timp.